Exclusivitati
FIRMA DE INCREDERE Sennheiser - dealer autorizat Yamaha

eXpertMusic.ro este un domeniu privat aflat in proprietatea SC ADAMARIS SRL, infiintata in anul  1999. Vizualizarea si cumpararea produselor prezentate pe www.expertmusic.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor noastre prezentate mai jos :
 
Promotiile facute de producatori sau de furnizori, sunt valabile in limita stocului disponibil sau in limita ofertei primite de la furnizori.
Produsele vandute prin internet beneficiaza de aceleasi conditii de garantie, ca si produsele cumparate din magazinul propriu.
Periaoda de garantie este de 24 luni, cu exceptie la anumite produse, care vor fi mentionate pe factura fiscala (3 ani). Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legile in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.
La noi garantia este transmisibila. In cazul in care un client doreste sa revanda un produs, garantia acestui produs ramane valabila pina la data iesirii produsului din garantie. De asemenea nu este obligatoriu ca la garantie sa se prezinte proprietarul produsului, acesta poate trimite un delegat sau un curier.

Daca produsele venite in garantie nu sunt achitate, firma va putea retine produsele pana la achitarea lor integrala (exceptie face faptul cind exista un contract de plata la termen, iar clientul este la zi cu ratele).

Pretul afisat nu are valoare contractuala. Acesta poate fi schimbat de producator fara preaviz. Adamaris srl isi declina orice raspundere in cazul in care apar erori de soft, erori de comunicare sau prezentare in descrierea si prezentarea produselor.

Service-ul in perioada de garantie se asigura la sediul din Suceava Str Marasesti, nr. 36, dar la intelegerea de comun acord produsul poate fi trimis direct la service-ul producatorului, sau la service-ul agreat in orasul dv.
Daca produsele au fost montate de personalul Adamaris Srl sau de alte persoane si se doreste constatarea defectelor aparute la sediul clientului, acest lucru se face contra–cost, chiar daca produsele sunt in garantie. Clientul plateste prestarea de serviciu si transportul, garantia ramane valabila.

CONDITII DE GARANTIE 
Daca in perioada de garantie, produsul cumparat de dvs. se dovedeste a fi defect din diferite motive, el va fi repararat gratuit  sau inlocuit cu obligativitatea respectarii respectarii anumitor conditii:
1.Produsul sa fi fost cumparat din Romania, de la ADAMARIS SRL sau de la magazinele partenere si folosit numai in scopul pentru care este conceput, respectandu-se parametrii sai de lucru si instructiunile specialistilor .
2.Pentru acordarea garantiei este necesar unul din urmatoarele documente: factura fiscala sau bonul fiscal impreuna cu produsul defect.
3.Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat datorita incendiilor, accidentelor, neglijentei in utilizare, datorita unor instalari, modificari sau adaptari necorespunzatoare, daune provocate din cauza tensiunilor electrice de alimentare necorespunzatoare, lipsa sigiliului, sau interventii neautorizate, ale intemperiilor sau in conditii ce contravin standardelor tehnice si de electrosecuritate din Romania. 
4.Termenul de garantie este de 24  luni si se prelungeste cu durata de timp cat produsul se afla in reparatie. Durata maxima de reparatie este de 4 luni, dar specialistii vor face tot posibilul ca clientul sa fie multumit, si sa nu se ajunga la aceasta situatie .
Firma va incerca sa ajute clientul oferind un aparat cu care clientul sa isi faca treaba, iar clientul va raspunde de securitatea echipamentului imprumutat.
5.Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, fetele de tobe, corzile de chitara , orice tip de bec sau soclu, lichidul de fum si orice tip de consumabile, care depind de modul de manipulare al utilizatorului.
6. Daca bunurile aduse in service nu sunt ridicate in termen de 60 zile lucratoare din momentul in care sunt reparate, firma isi rezerva dreptul de a le comercializa pentru recuperarea cheltuielilor efectuate pentru repararea lor. 
7.Drepturile consumatorilor sunt prevazute in O.G.21/1992, legea nr 449/2003, privind vinzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Adamaris srl isi rezerva dreptul de a efectua modificari in continutul site-ului, precum si modificari ale conditiilor de mai sus fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
In cazul in care cineva achizitioneaza un produs, si nu stie sa il foloseasca sau produsul pe care l-a cumparat nu este compatibil cu alte sisteme pe care clientul le detine, Adamaris srl v-a incerca sa sprijine clientul sa isi rezolve problema, sau sa il ajute sa isi completeze sistemul sa devina functionabil. Adamaris srl doar revinde produsele, si nu poate fi vinovata de necompatibilitatea intre sisteme sau soft-uri.
In cazul incare cineva comanda un produs, si din anumite motive nu este multumit de produs, Adamaris srl va putea primi produsul respectiv spre revinzare (cu coditia ca acest produs sa fie in starea in care a fost cumparat ). Acest produs va fi afisat pe site ca produs BY-back (daca clientul este deacord se va trece si datele acestuia,sau motivul pt care acesta vrea sa renunte la produs ) cu o reducere intre 20-30%. Firma va incerca tot timpul sa ajute clientii sa isi rezolve problemele, astfel incit clientii sa fie multumini si sa revina ca cumparatori tot timpul. In cazul in care nu se reuseste acest lucru, competenta revine instantelor judecatoreseti din municipiul Suceava.  Schimbarea unor componente ale produselor aflate in garantie, cu altele defecte de la alte  echipamente, va fi considerata tentativa de frauda si va fi reclamata organelor competente.


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la cumparare . In cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (in cazul in care se poate acest lucru) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Exceptie fac orice tip de consumabil (Becuri , lichizi , bobine), boxele (incintele acustice) si difuzoarele, deoarece bobina din interiorul difuzoarelor nu poate fi verificata daca nu a fost incinsa (suprasolicitata) decat daca se desface difuzorul.
 In cazul in care  renuntati la cumpararea unor produse care includ soft, acesta trebuie primit sigilat la retur. In caz contrar se retine din suma de returnat contravaloarea softurilor si licentelor folosite. In cazul in care se constata ca s-au inlocuit componente sau accesorii ale produselor primite cu altele de la echipamente asemanatoare si se incearca renuntarea la comanda se va depune plangere penala impotriva clientilor respectivi.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Stimati Clienti pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa va exprimati acordul ca, SC ADAMARIS S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ADAMARIS SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile Dvs.in sistemul comertului on-line, informare Dvs.in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele specifice indeplinirii actelor de comert on-line, respectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achizitiona produse on-line.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Str. Marasesti, nr, 36A, Suceava sau la adresa de e-mail: office@expertmusic.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


In ce fel poate utiliza SC ADAMARIS SRL aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC ADAMARIS SRL, cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;
2. Facturare;
3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

S.C. ADAMARIS SRL poate transmite catre terti doar datele Dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

SC ADAMARIS SRL, prin  www.eXpertMusic.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. in magazinul on-line www.eXpertMusic.ro .
Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.


Newsletter
Aboneaza-te la newsletter pentru
utlimele oferte si noutati!
Producatori