Zoom H4n Pro Black

1.090,00 RON
Pentru a da o comanda rapida
poti apela numarul de telefon:
+40 330 804 933
Descriere
Detalii Tehnice
Video
Comentarii

Detalii Produs

Zoom H4n Pro Black, recorder digital portabil, compact și ușor de folosit, oferind totodată o calitate profesională înregistrărilor tale, ideal pentru muzică, educație/business, jurnalism și video. Are o configurație de 2 microfoane de tip condenser, în sistem X/Y reglabile între 90˚ - 120˚ care înregistreaza stereo la rezoluție de 24-biti / 96 kHz cu o claritate și calitate remarcabilă, având o limită de înregistrare de 140 dB SPL.

  • Permite captarea a 4 canale simultan, și permite folosirea mixerului pentru a echilibra canalele, pentru înregistrări perfect echilibrate. De asemenea, dispozitivul dispune de tuner si metronom integrate.
  • Zoom H4n Pro permite înregistrări în format WAV, MP3, și BWF. Pune la dispoziție 2 intrări de microfon XLR cu alimentare +24V, efecte integrate, simulator de amplificator de chitară, viteză de redare variabilă fără să afecteze pitch-ul, conexiune USB, display LCD de 1.9 inch, suportă carduri de memorie SD sau SDHC de până la 32 GB, difuzor integrat. Include carcasă de protecție și licență de download pentru Steinberg Cubase LE și WaveLab LE, 2 x baterii AA.
  • Interfața integrată USB 2.0 permite transferul fișierelor înregistrate pe un PC sau Mac pentru stocare, editare sau/și redare.
  • Folosește carduri SD și SDHC de până la 32GB (cardul nu este inclus in pachet). Fața de alte medii de înregistrare precum casete sau discuri, cardurile nu produc zgomot mecanic, nu sunt întrerupte de vibrații și sunt disponibile intr-o gama foarte variată.
  • În afară de dimensiunile foarte mici, o singură baterie AA va permite un timp de funcționare continuu de până la 10 ore.
  • Difuzorul integrat vă oferă o metodă rapidă de verificare.

Newsletter
Aboneaza-te la newsletter pentru
utlimele oferte si noutati!
Producatori