Mandolina Hora Portughez II

355,00 RON
380,00 RON
Suna pentru stoc
Descriere
Detalii Tehnice
Video
Comentarii

Detalii Produs

Modelul de mandolina Portughez I este fabricat din placaj,are scala de 332mm,fata din molid,spate din furnir laminat,si spatele din paltin.Acest produs este fabricat in Romania si are garantie 12 luni

PRODUS FABRICAT IN ROMANIA.Cumparand  produse Romanesti participati la dezvoltarea economiei ,si evitarea de a intra Romania in incapacitate de plata .Va recomandam sa  cumparati doar  produse Romanesti , deoarece  sunt de calitate si dati de lucru compatriotilor nostri.Ginditi-va ca pt fiecare copil statul plateste o alocatie lunara ,deci ""CUMPARIND PRODUSE ROMANESTI participam la  dezvoltarea  copiilor nostri.

Tot statul ne va plati si pensia cind vom ajunge la batranete . De unde atitia bani sa dea statul? Nu ar fi bine sa contribuim si noi la buget ?  Nu Trebuie sa aruncam toti banii afara din tara ,cumparind doar produse din import .Trebuie sa va ginditi bine cind cumparati orice produs .Cine beneficiaza mai mult din vinzarea lui? Cumparind orice produs fabricat in romania ,participati la propria dv. dezvoltare .Cu siguranta o parte din bani vin inapoi la dv . Daca nu acum ,vin mai tirziu :cind mergeti la spital ,cind trimiteti copilul la scoala , cind ajungeti la pensie , etc .Daca cumparam totul din Import ,si toti banii pleaca afara din tara ,de unde vor mai fi bani de pensii , alocatii , subventii pt bolnavi ? Inainte de a cumpara ganditi-va bine cui da-ti banii ? Bineinteles in primul rind pe produsul care il cumparati .Dar restul? Nu ar trebui sa ii dati tot pentru dv.?

MADE IN ROMANIA

Newsletter
Aboneaza-te la newsletter pentru
utlimele oferte si noutati!
Producatori