Boxa Activa RCF TT08 A

7.500,00 RON
Pentru a da o comanda rapida
poti apela numarul de telefon:
+40 330 804 933
Descriere
Detalii Tehnice
Video
Comentarii

Detalii Produs

Monitor de mare precizie

TT08-A este de departe cel mai mic membru din cadrul familiei TT+, fiind in acelasi timp si cel mai puternic in clasa sa. Este recomandat a fi folosit atat pentru sunet live, playback sau monitorizare, cat si pentru evenimente de corporatie. TT08-A ofera o presiune fonica incredibila de 128dB. Eficienta sa este cu aproape 3dB mai ridicata, fata de multe boxe echipate cu difuzor de 10", chiar comparabil cu boxe prevazute cu woofer de 12".

TT08-A este solutia ideala, atat ca putere, cat si ca dimensiuni, pentru majoritatea situatiilor care necesita sonorizare.

Design acustic Hi-fi, difuzoare cu neodimiu de inalta calitate, amplificator puternic, cabinet extrem de compact, incredibil de usor.

Un sound de bas superb, raspuns in frecventa foarte liniar si precis. Solutia perfecta pentru sunetul live, playback sau monitorizare.

Doua unghiuri diferite pentru monitorizare apropiata sau la distanta. Flansa, fly bars, puncte de suspendare laterala M10. Instrumentul perfect pentru monitorizarea emisiei in studiouri, instalatiile de sunet din teatre, side fill, etc.

Newsletter
Aboneaza-te la newsletter pentru
utlimele oferte si noutati!
Producatori