Boxa Activa RCF 4PRO 6001 A

12.185,00 RON
Pentru a da o comanda rapida
poti apela numarul de telefon:
+40 330 804 933
Descriere
Detalii Tehnice
Video
Comentarii

Detalii Produs

Boxa activa pe trei cai

4PRO 6001-A este o boxa activa de mare putere, care reprezinta o solutie optima pentru sunetul live, playback si sunet instalat. Linearitatea si acuratetea extrema in reproducerea sunetului fac ca 4PRO 6001-A sa reprezinte prima alegere in clasa ei. Ideal pentru PA, Side Fills, cluburi de noapte si evenimente organizate de corporatii.

RCF 4PRO 6001-A este echipata cu un amplificator extrem de masiv de 950 Watt, procesor de sunet electronic, si difuzoare RCF de mare putere. Noul woofer de 12"‚ reprezinta rezultatul celor mai recente cercetari ale firmei RCF in domeniul realizarii boxelor pe trei cai.

Difuzorul de medii de 8", este o conceptie unica RCF, special conceput pentru 4PRO 6001-A.

Driver-ul de compresie este prevazut cu membrana de titaniu de 1.75" si magnet cu neodimiu. Difuzorul de frecvente joase este alimentat de un amplificator din clasa H, iar difuzorul de medii si driver-ul sunt alimentate separat de amplificatoare din clasa AB.

Intrarea de semnal (cu conector XLR si jack) este comutabila de la nivel de linie la cel de microfon. Este prevazut de asemenea cu potentiometru master volum si XLR pentru iesire de semnal. Partea de procesare a sunetului cuprinde un crossover activ, egalizare, alinierea fazei pentru difuzoare, limitator si functii de protectie. Sistemul este monitorizat prin intermediul a 4 LED-uri.

Cabinetul este construit din stratificat de mesteacan baltic si finisat cu o vopsea texturata, foarte rezistenta, pe baza de poliuretan, de culoare neagra. Grila frontala este acoperita cu pulbere epoxi.

Newsletter
Aboneaza-te la newsletter pentru
utlimele oferte si noutati!
Producatori